000 moncler jassen heren ton per jaar uit een eerdere 70

Mercosur-handel is in de buurt van de resterende leemtes

BRUSSEL (Reuters) Onderhandelaars voor de moncler jas sale Europese Unie en het Latijns-Amerikaanse blok Mercosur hebben in Brussel twee weken gesproken over een vrijhandelsovereenkomst zonder duidelijke doorbraak en zonder moncler jassen heren sale formele aanbiedingen.

De onderhandelingsteams van moncler sale beide partijen zijn overeengekomen de besprekingen voort te zetten in Asuncion, Paraguay, in de week die begint op moncler heren 19 februari, zei een woordvoerder van de Commissie op vrijdag.

De EU liet vorige week weten dat het zijn markt zou kunnen openstellen moncler jassen voor meer rundvlees uit de moncler jas heren sale Mercosur-landen Argentini, Brazili, Paraguay en Uruguay, waardoor het potentile aanbod voor rundvleestoegang moncler jassen dames tot 99.000 moncler jassen heren ton per jaar uit een eerdere 70.000 ton zou toenemen, mensen die dicht bij de besprekingen stonden zeiden:.

De mensen zeiden dat het moncler jassen dames sale niet duidelijk was hoe de tonnage zou worden gesplitst, zoals tussen duurder gekoeld en goedkoper bevroren vlees, en of er nog steeds tarieven van toepassing zouden zijn.

Rundvlees is een belangrijke vraag geweest voor de Mercosur-landen, maar 2018 moncler een zorg voor EU-landbouwlanden zoals Ierland en Frankrijk.

zijn zeer waakzaam, vertelde de Franse minister moncler jassen outlet van Landbouw Stephane Travert de Franse wetgevers op 31 januari, moncler nederland zeggende moncler jas dames dat de aangeboden hoeveelheid rundvlees tot een minimum moet worden beperkt.

Volgens een bron van de Europese Commissie moest er nog een reden zijn om dit te verhelpen.

Voor de EU zijn sleutelaspecten de openstelling van de markt voor auto’s en auto-onderdelen en zuivelproducten, toegang voor moncler outlet https://www.monclersale.nl Europese bedrijven tot openbare aanbestedingen en maritieme diensten, moncler jas dames sale evenals bescherming van namen onze website van voedingsmiddelen en dranken, zoals champagne of parmaham, die de EU moncler jas heren zegt kan alleen worden gebruikt voor producten die moncler uitverkoop in bepaalde gebieden zijn gemaakt.

Wat de tariefverlaging betreft, zou het tot moncler outlet dus toe de meest lucratieve handelsovereenkomst van de EU kunnen zijn, waarbij de besparingen potentieel drie keer groter zijn dan die voor Canada en Japan samen.

Volgens een Mercosur-bron hadden de Latijns-Amerikaanse onderhandelaars ook enige bereidheid getoond om tegemoet te komen aan de eisen van de EU, zonder formele aanbiedingen moncler outlet sale te doen.

kanten hebben een duidelijker idee moncler jas outlet van hoeveel ze kunnen krijgen in deze deal, zei de bron. is enige verwachting dat we dit moncler dames kunnen nagelen, maar het hangt af van de politieke besluitvormers.

Deja un comentario